Zeleninová polévka s krupicí
Vložil(a): veru.veru, 4. 4. 2015 15.37
Mrkev a petržel nastrouhejte najemno a spolu s bramborem vařte 15–20 minut. Potom k polévce postupně a za stálého míchání přidávejte krupici a nechejte ji projít varem. Do uvařené polévky přidejte petržel a rostlinný olej.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 27. 2. 2021, 21.31
dělávám moc jim chutná
Žofinka, 20. 1. 2019, 19.53
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 10. 11. 2018, 2.16
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 18. 6. 2018, 15.50
to je stará dobrá klasika
Aliisha, 1. 1. 2017, 15.47
Klasická polévka na které jsme snad všichni vyrostli