Dvoubarevný koláč
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,19. 11. 2016 17.12
Všechny suroviny bez mouky dáme do šlehací mísy a ručním šlehačem vyšleháme, až se suroviny spojí. Nakonec vsypeme mouku a vyšleháme v hladké těsto. Těsto rozprostřeme do zavírací dortové formy, kterou jsme důkladně pomazali tukem. Těsto rozprostřeme pomocí prstů, jakoby ho natlačíme do roviny a na bocích ho vytáhneme mírně nahoru.
Náplň: Do šlehací nádoby vyklopíme tvarohy, jogurt, cukry a vejce. V hrnečku rozmícháme pudinkový nebo škrobový prášek v uvedeném množství mléka, po rozmíchání také vlijeme do nádoby a šlehače vyšleháme na hladký krém.
Polovinu krému přelijeme do jiné nádoby a do původní šlehací přidáme 3 polévkové lžíce kakaa, nejprve zamícháme a pak důkladně zašleháme, aby nebyly kakaové hrudky.krému.
Na těsto nalijeme bílou náplň a na ní čokoládovou náplň
Vyhřejeme troubu a pečeme na horkovzduch při na 175°C po dobu 60 minut.
Kraje tvarohu trochu zhnědnou. Asi za 10 minut, nebo i déle po vyndání z trouby odstraníme zapínací obruč, pokud se někde koláč sám neodlepil, pomůžeme nožem a objedeme koláč dokola. Necháme ho důkladně vychladnout.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 22. 9. 2019, 15.47
Určitě bych ochutnala
Mygara, 2. 12. 2018, 15.01
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 16. 10. 2018, 22.18
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 23. 1. 2018, 17.34
ten si musím uložit
Aliisha, 20. 12. 2016, 22.30
Vypadá krásně. Půjčím si recept