Hruškový koláč
Vložil(a): Furciferka, 25. 9. 2018 22.46
Změklé máslo, cukr, vanilkový cukr, citronovou kůrou z půlky citronu a lžíci citronové šťávy vyšleháme mixerem. Následně vmícháme vejce, mléko, sůl a hladkou mouku. Těsto vtlačíme do kulaté pečicí nádoby a necháme odpočinout v lednici.
Na těsto naskládáme oloupané, jádřinců zbavené a nakrájené hrušky. Posypeme skořicovým cukrem. Pečeme 30-35 minut na 200 stupňů.
Upečený koláč potřeme marmeládou nebo povidly.
Na pánvi na sucho upražíme mandle. Koláč posypeme mandlemi.
DOBROU CHUŤ!!!
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 5. 3. 2021, 15.05
Vypadá to moc nádherně a dobře musíme vyzkoušet.
mikka27, 14. 5. 2020, 13.46
Krása, buchty u nás peču často.
Trendyterka, 20. 9. 2019, 10.13
Vypadá úžasně . Těžko odolávat
Mygara, 8. 1. 2019, 19.44
Výborné, také musím vyzkoušet