Mřížkový koláč
- Smícháme všechny ingredience, kromě marmelády, dohromady.
- Necháme těsto uležet přes noc v lednici.
- Druhý den si těsto rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu rozválíme na plech (s pečícím papírem nebo vymazaný). Na těsto rozetřeme marmeládu, je možný jakýkoli Váš oblíbený druh. Z druhé poloviny těsta vyválíme válečky a klademe na plech přes marmeládu (dle hlavního fota).
- Dáme péct do trouby na cca 180 stupňů asi dvacet minut. Jakmile je těsto hotové, začne "růžovět". Je to recept mojí babičky, doufám, že Vám bude chutnat :)
Někomu chutná tak jak je. Někomu se zdá těsto drobivé. Stačí hotový vychladlý koláč přikrýt potravinovou folií a nechat uležet do druhého dne. Koláč zvláční a je výborný.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 23. 9. 2019, 11.12
A taky moc dobré vypadá
Žofinka, 15. 1. 2019, 18.38
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 16.24
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 22. 4. 2017, 15.17
dělám také moc ráda, je oblíbený
Aliisha, 20. 12. 2016, 22.44
Já dávám na vrch ještě jahody a domácí šlehačku