Tvarohová buchta bez mouky a cukru
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,16. 10. 2017 20.42
Všechny suroviny mimo másla (oleje) rozšleháme. Máslo necháme rozpustit a přidáme do směsi. Znovu promícháme a vložíme do malého pekáčku. Pečeme na 180 - 200 stupňů přibližně hodinu. Kdo to nechce mít tak zdravé, může polít čokoládovou polevou :-) Buchta je velice šťavnatá a je trochu cítit po citronu :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (30 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 12. 1. 2021, 15.44
Tvarohové buchty bývají vždy vláčné, vyzkouším i tuto variantu.
mikka27, 31. 5. 2020, 19.13
Vláčná , vynikající buchta.
Trendyterka, 21. 9. 2019, 11.35
Bezva. Takové buchty klidně začnu péct.
Mygara, 3. 1. 2019, 14.55
Výborné, také musím vyzkoušet