Veganský švestkový koláč
zobrazeno 2674×
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 4. 8. 2018 9.21
Banány s jablkem, olejem a javorovým sirupem umixujeme a přidáme ostatní suroviny mimo švestek a pořádně zamícháme. Do menšího plechu nebo většího pekáčku vlijeme polovinu těsta a poklademe polovinou rozpůlených švestek. Nalijeme zbytek těsta a poklademe druhou polovinou švestek. Pečeme při střední teplotě asi půl hodiny dle tloušťky těsta. I po upečení je buchta krásně vlhká. V původním receptu bylo mimo jiné šest vajec, které jsem vynechala. Po jejich přidání bude buchta určitě hutnější.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (28 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 5. 3. 2021, 15.06
vypadá to moc krásně a dobře musíme vyzkoušet,pro vegany jsem ještě nejedla
mikka27, 14. 5. 2020, 17.57
Takové koláče máme moc rádi.
Trendyterka, 20. 9. 2019, 10.15
Tohle je recept pro mě díky za inspiraci