Králík na cibuli s uzeným masem
Vložil(a): Kamila Pecharová, 4. 1. 2016 21.45
Vykuchaného králíka nejlépe ještě rozčtvrtíme a ze všech stran pořádně nasolíme. Cibuli nakrájíme na větší kolečka, uzené maso na větší plátky a vše navrstvíme do zapékací mísy. (Kdo má rád, může přidat například i ledvinky apod.) Předehřejeme troubu na nejvyšší stupeň. Podlijeme vodou a pečeme nejlépe na 180°C cca tři hodiny. Podáváme s vařenými brambory či bramborovou kaší.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 11. 1. 2021, 21.30
Králíka s uzeným to neznám. Ale vypadá lákavě.
Žofinka, 16. 1. 2019, 12.56
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 17. 11. 2018, 19.33
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 18. 4. 2018, 8.28
králík je výborný a to uzené mu dodá šmak
Aliisha, 19. 1. 2017, 21.25
Ale tak proč ne. Fajn jídlo
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.42
moc dobré