Králík s rozmarýnou

zobrazeno 1057×

Vložil(a): Katka, 25. 7. 2016 14.09

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

Králičí stehna
650 g
sůl, pepř
- množství dle chuti
česnek
10 stroužek
rozmarýna sušený
3 lžička
slanina
10 dkg
olivový olej
2 lžíce
voda
0,75 litr
rýžová mouka
2 lžíce

Králičí stehna osolíme, opepříme, posypeme 4 stroužky rozmělněného česneku, posypeme rozmarýnou, pokapeme olejem, poklademe slaninou, zalijeme horkou vodou a přidáme dalších 6 rozpůlených stroužků česneku. Dáme péct do zapékací mísy, na 160 st. na hodinu a půl, poté odkryjeme, zvýšíme teplotu na 180 st. a pečeme dalších min 35 min. Omáčku můžeme zahusit rýžovou moukou a jako přílohu dávám rýži.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Trendyterka

Trendyterka, 11. 1. 2021, 21.01

Na takovýto způsob jsme králíka ještě nedělali.

nancy, 26. 11. 2020, 22.54

Králičí maso je nejen zdravé, ale i dobré.

Žofinka

Žofinka, 9. 1. 2019, 9.22

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 25. 11. 2018, 10.32

Výborné, také musím vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 5.56

To musí být zatraceně dobrý. Česnek miluju

Fuga

Fuga, 12. 2. 2018, 5.29

králíka jsem neměla ani nepamatuji

mirka244, 7. 2. 2017, 17.26

mňam

Aliisha

Aliisha, 21. 1. 2017, 21.00

Králíka mám velice ráda. Recept vyzkouším.

Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 5.42

super

slunicko, 17. 11. 2016, 22.37

Dávám do pekacku ještě kousek budou a přílohu knedlík a zeli

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů