Mátová šťáva
Vložil(a): kajaklara, 12. 6. 2016 15.16
Propranou mátu otrháme ze stonků, dáme do nádoby, přidáme na plátky nakrájený citrón a kyselinu citrónovou, nakonec zalijeme vodou. Necháme 2-3 dny louhovat. Slijeme přes plátno, nalijeme do dostatečně velkého hrnce a přidáme cukr. na mírném ohni ohřejeme aby se rozpustil cukr (nevařit). Odstavíme a STUDENÉ přelijeme do lahve
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (31 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 12. 3. 2021, 22.51
Pěkná a dobrá je.
Kateřina Fárová, 18. 5. 2020, 16.16
A jak dlouho šťáva vydrží, když se nevaří.
Trendyterka, 15. 9. 2019, 6.40
Skvělá a osvěžující