Šťava z květů černého bezu
Vložil(a): kajaklara, 12. 6. 2016 15.20
květy, kyselina citronová a voda se smíchjí a nechá se 24h louhovat, poté se to slije přez plátno (já používám utěrku) přidáme 2kg cukru a necháme dalších 24h odstát, občas promícháme aby se lépe rozpustil cukr
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 12. 3. 2021, 22.57
Ta je nejlepší,máme jí moc rádi.
Trendyterka, 15. 9. 2019, 6.40
Je velice dobrá . Nejlepší co znám
Žofinka, 11. 1. 2019, 19.17
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 11. 2018, 8.36
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 8. 3. 2018, 16.29
výborná, škoda že dlouho bez zavařen nevydrží
Aliisha, 4. 1. 2017, 21.39
Babička dělávala a byla moc dobrá.