Šťáva z květů černého bezu
Vložil(a): nikolava, 8. 6. 2015 8.13
Natrhané květy ponoříme do vody na 24h. Poté přecedíme. Do vzniklé bezové vody vymačkáme 5 citronů a přidáme 1,3kg cukru. Až se cukr úplně rozpustí můžeme začít dávat do sklenic. V lednici vydrží zhruba 10 dní. Ale pokud chceme i na zimu, tak šťávu zavaříme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 15. 9. 2019, 6.44
Zdá se mi že je tam zbytečně moc cukru
Žofinka, 20. 1. 2019, 9.35
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 13. 11. 2018, 9.14
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 6. 6. 2018, 19.06
letos jsem vyráběla
Aliisha, 5. 1. 2017, 21.16
Dělávala babička a bylo to moc dobré.
Petra Schoberová, 7. 5. 2016, 6.21
je výborna