Dezert Panna Cotta s Pedro Medvídky (Pedrocotta)
Vložil(a): Lisaca, 20. 11. 2018 17.16
Krok 1
Želé část
Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.
Krok 2
Smetanová část:
500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.
Krok 3
Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 10. 3. 2021, 13.42
Tak ten je luxusní,musím udělat ho.
mikka27, 12. 5. 2020, 13.50
Moc pěkně vypadající recept.
jitka46, 30. 3. 2019, 22.47
Teda, zní to hodně zajímavě. Prima recept.