Jahodová pěna z pudinku
Z mléka a pudinkových prášků uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky, část si ponecháme na zdobení. Zchladlý pudink našleháme se zakysanou smetanou (nejlépe ručním šlehačem) a 30 dkg jahod smíchanými s cukrem. Necháme vychladit. Vychlazenou pěnu rozdělíme do pohárů nebo misek a ozdobíme ušlehanou šlehačkou a zbylými jahodami.
Rozpis pro 4 osoby.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 28. 1. 2019, 19.22
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 4. 7. 2018, 22.57
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
iva.t, 18. 4. 2017, 23.00
Jahody miluji. Jen škoda, že nejsou na zahrádce celý rok
Fuga, 3. 2. 2017, 15.06
když je sezóna, tak také dělám
Aliisha, 24. 1. 2017, 22.24
Luxusní mňamka