Krém z bílé čokolády s mangem
zobrazeno 2381×
Vložil(a): LBM, 13. 2. 2021 20.30
Bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.
Mango zbavíme šlupky a namixujeme do hladké kaše ( kousek si necháme má ozdobu).
Šlehačku vyšleháme s tvarohem, po lžících přidáváme trochu zchladlou čokoládu a vše vyšleháme do hladkého krému.
Do sklenice nebo misky dáme krém, mangové pyré a zbytek krému.
Zdobíme kouskem manga a bílou čokoládou.
Necháme dvě hodiny odležet v lednici.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 22. 2. 2021, 19.45
vypadá to nádherně,mnam mnam