Mini indiánci
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 24. 11. 2017 19.15
Bílek jsem s cukrem a šťávou z citronu šlehala nad párou. Hotovo je pokud do sněhu říznete nožem a zůstane tvar. Hmotu jsem nastříkala na piškoty a dala na půl hodiny do mrazáku. Pak jsem si rozpustila čokoládu a máslo a tím mi vznikla do poleva na námáčení indiánků.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 10. 3. 2021, 13.44
Vypadá to vážně moc chutně a krásně.
mikka27, 29. 5. 2020, 21.26
Vypadají krásně. .)
Mygara, 4. 1. 2019, 12.17
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 6. 8. 2018, 21.18
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané