Rýžový pudink s mangem
zobrazeno779×
Vložil(a): Lucie2,20. 10. 2014 22.32
Rýži, 750 ml vody a vanilkový lusk přiveďte v hrnci k varu. Nechte 10 minut probublávat, aby rýže absorbovala všechnu vodu. Vmíchejte kokosové mléko a cukr, oheň snižte a přiklopené vařte 5–8 minut. Podávejte se skrojky manga přelité rozpuštěnou čokoládou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 20.19
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 6. 2018, 10.00
úplně cítím tu vůni