Šalvějové bonbóny
Všechny ingredience povaříme. To, že je hmota hotová, poznáme tak, že kápneme na talířek a hmota ztvrdne. Pak hmotu vylijeme na pečícím papírem vyložený plech či tác a necháme ztvrdnout. Pokud chcete mít stejné kostičky, tak musíte hmotu nakrájet než úplně ztuhne nožem mokrým nebo namaštěným. My máme rádi nepravidelné tvary, tak lámeme a můžete i nemusíte máčet v moučkovém cukru.
Skladujeme v uzavřené sklenici, aby bonbónky nezvlhly.
!!! Stejný postup můžete zvolit i u bonbónů mátových, bezových, lipových..... Nebo můžete udělat bonbóny z více bylin najednou. Zkuste na bolest v krku z bylinek šalvěj, tymián, mátu a hřebíček. (Vše přidáváme rozdrcené na co nejjemnější prach!)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 1. 2019, 11.55
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 17. 11. 2018, 8.24
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 27. 3. 2017, 23.36
nepřilepí se k sobě? ale je to hodně lákavé
Aliisha, 1. 2. 2017, 21.30
Zajímavé, to vidím poprvé.