Namáčení a klíčení
Semínka, zrna, fazole a ořechy jsou vytvořeny tak, aby přežily trávicí soustavu. Jsou vybaveny enzymy, které je chrání před natrávením a vstřebáním. V obrázku naleznete, jak s nimi nakládat, abychom získali co nejvíc vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Aliisha, 26. 3. 2023, 15.58
Zajímavé. Tohle jsem nikdy nezkoušela.
Trendyterka, 16. 8. 2019, 22.07
Tohle by se měli povinné učit všichni už ve škole.
Žofinka, 20. 1. 2019, 9.26
Moc dobrý tip
Mygara, 12. 11. 2018, 17.40
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 6. 6. 2018, 21.10
také se občas o něco takového pokouším
Marusk, 24. 5. 2018, 16.26
Výborný tip, to už jsem dlouho hledala. Takových semínek se dá naklíčit, jen vědět jak, a tady je to popsáno!