Namáčení a klíčení

sledováno3× zobrazeno4509×

Vložil(a): veru.veru,4. 6. 2015 16.45

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

semínka, zrna, fazole, ořechy

Semínka, zrna, fazole a ořechy jsou vytvořeny tak, aby přežily trávicí soustavu. Jsou vybaveny enzymy, které je chrání před natrávením a vstřebáním. V obrázku naleznete, jak s nimi nakládat, abychom získali co nejvíc vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (21 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Aliisha

Aliisha, 26. 3. 2023, 15.58

Zajímavé. Tohle jsem nikdy nezkoušela.

danuse11, 25. 2. 2021, 11.53

pěkný návod,mám uloženo bude se hodit

nancy, 20. 10. 2020, 19.01

Skvělý návod, ofotila jsem si jej, určitě se mi to bude hodit

Trendyterka

Trendyterka, 16. 8. 2019, 22.07

Tohle by se měli povinné učit všichni už ve škole.

Žofinka

Žofinka, 20. 1. 2019, 9.26

Moc dobrý tip

Mygara

Mygara, 12. 11. 2018, 17.40

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 15. 8. 2018, 22.39

Perfektní zpracování. Také si ukládám.

Fuga

Fuga, 6. 6. 2018, 21.10

také se občas o něco takového pokouším

Marusk

Marusk, 24. 5. 2018, 16.26

Výborný tip, to už jsem dlouho hledala. Takových semínek se dá naklíčit, jen vědět jak, a tady je to popsáno!

Nikoll, 21. 12. 2017, 10.01

Ukládám, díky moc

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů