Ovesná kaše s ovocem
Porce pro 1 osobu - uvedené množství vloček nasypeme do hrnce s vodou, vločky do sebe nasají vodu, pokud chceme kaši řidší, za stálého míchání vodu pomali přiléváme. Nepřidáváme žádný cukr ani mléko.
Asi po 5-10 minutách vznikne kaše. Kaši sundáme z vařiče a přelejeme do misky, ozdobíme ovocem (na obr. jahody, banán, můžeme i jablko, broskvé, meloun - co kdo má rád) a zakápneme lžičkou javorového sirupu.
Dobrou chuť'!
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 16. 8. 2019, 21.47
Senzační snídaně
Žofinka, 16. 1. 2019, 10.00
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 15.33
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Marusk, 24. 5. 2018, 16.24
Osvědčená klasika. Neomrzí, a jde upravovat podle sezónnosti ovoce. Už se těším na to čerstvé letní. A třeba ho vyzkouším s tímto receptem.
Fuga, 16. 4. 2018, 11.38
ještě mít čas si to třeba udělat k snídani