Rýžové "mléko"
Vložil(a): veru.veru,1. 8. 2016 10.42
Propláchnutou rýži uvaříme v neosolené vodě cca 15 - 20 minut. Poté slijeme a mixujeme se studenou vodou. Vše přecedíme, dochutíme třtinovým cukrem, ale dochucovat nemusíme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 12. 5. 2020, 22.18
Ještě by mě i zajímalo k čemu se pak používá, jestli jen na pití.
Trendyterka, 16. 8. 2019, 21.45
Děláme ho celkem pravidelně
Mygara, 26. 11. 2018, 6.32
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 12. 11. 2018, 16.06
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 5. 2. 2018, 12.49
připomíná mi to léčbu průjmu