Karbanátky s patizonem
Vložil(a): szendrejka,26. 9. 2016 20.41
Mleté maso smícháme s vajíčkem, nastrouhaným patizonem, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, koření a strouhanku na zahuštění. Tvarujeme karbanátky a ještě je obalíme ve strouhance. Poté smažíme. Kdo chce, může do směsi přidat nastrouhaný tvrdý sýr.
Připomínám..... Kdo nemůže vajíčka, směs drží díky patizonu i bez nich, nejsou tam úplně potřeba ;)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 28. 11. 2018, 12.21
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 22. 10. 2018, 17.02
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 30. 1. 2018, 11.18
proč by ne
Aliisha, 22. 1. 2017, 22.06
Vypadají lákavě
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 8.16
super
nikihiphop, 2. 11. 2016, 22.32
patizon slyším poprvé, ale vypadá to famozně
Rulficka48, 28. 10. 2016, 15.12
Delávám doma, za mě super!