Krutí jatýrka na šalvěji
Vložil(a): szendrejka,12. 7. 2016 21.18
Šalotky oloupeme a nakrájíme na klínky. Orestujeme je na oleji, přidáme na plátky pokrájený česnek, na kousky nakrájená játra a vše zprudka osmahneme. Jakmile "po chvilce" játra změkknou, ochutíme je grilovacím kořením, pepřem, solí a nakonec přidáme na kousky nastříhanou šalvěj. Vše promícháme a podáváme ozdobené čerstvými rajčaty, jarní cibulkou a šalvějovými lístky.
Jako příloha se hodí pečené brambory.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 9. 1. 2019, 12.28
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 20.43
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 12. 2. 2018, 15.04
se šalvějí to může být dobré
Aliisha, 17. 12. 2016, 22.17
Zkusím, ale použiji kuřecí játra. Ty máme nejraději.
jitka46, 17. 7. 2016, 0.53
játra máme všichni rádi, zařadím si to mezi recepty k vyzkoušení
Petra Schoberová, 14. 7. 2016, 9.27
Tak to musi byt uplne genialni