Kynutá pizza z pohankové mouky
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 24. 10. 2017 18.22
Mouky vsypeme do mísy, uděláme důlek a rozdrobíme droždí, které zalijeme vlažným mlékem. Můžeme přidat i špetku cukru pro lepší kynutí. Přidáme zbytek surovin a nechýme vykynout. Těsto přendáme na menší plech a ozdobíme dle chuti. Super jsou nahoru rajčata a mozzarella. Já ještě sypu oreganem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 15.14
PIZZU MAME RADI TAK VYZKOUSIM
Kateřina Fárová, 15. 9. 2020, 17.02
Je pizzu u nás mají rádi všichni, musím jí vyzkoušet i s pohankový mouky.
mikka27, 29. 5. 2020, 21.58
Pizza má u nás úspěch.
Mygara, 3. 1. 2019, 20.56
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 8. 2018, 13.29
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Žofinka, 7. 8. 2018, 13.29
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 6. 12. 2017, 6.04
musí být výborná, ale už vydím, jak mně nenakyne