Kynutý závin se zelím a šunkou
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 6. 9. 2017 20.32
Mouku dáme do mísy, uděláme důlek do kterého nadrobíme droždí a zalijeme vlahým mlékem. Po vykynutí kvásku přidáme sůl, olej a pořádně zaděláme těsto. Necháme v teple kynout hodinu. Pak těsto rozdělíme na dva díly, z každého dílů uděláme obdelník, na něj poklademe zelí a šunku. Já měla domácí ze šunkovaru. Zavineme a necháme ještě půl hodiny kynout. Poté potřeme vajíčkem (kdo to chce mít bez vajec potře jen vodou) a dáme péct.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 9.41
Vynikající recept, takový jsem ještě nikdy nedělala, musím vyzkoušet.
mikka27, 2. 8. 2020, 11.34
Na slano taky závin dělávám.
Mygara, 31. 12. 2018, 20.01
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 9.50
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 19. 12. 2017, 18.29
Také dělávám, je to odeální pohoštění
Petra Schoberová, 11. 9. 2017, 6.41
Hmmm může být moc dobre
Aliisha, 7. 9. 2017, 20.01
Tak tohle jsem ještě nejedla. Ale ochutnala bych