Tradiční velikonoční nádivka
Housky nakrájejte na kostičky a namočte je ve směsi, kterou si připravíte tak, že vyšleháte žloutky s mlékem, smetanou a rozpuštěným máslem, přidáte trošku soli, muškátový oříšek a kurkumu. Poté přidáte spařené a nasekané kopřivy, na kostičky nakrájené uzené maso, dosolte a dopepřete, promíchejte a nakonec zlehounka zapracujte vyšlehané bílky.
Vymažte si pekáček, nádivku do něj přendejte a pečte při 180 stupních dozlatova. Cca 40 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 19.53
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 17.51
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 14. 3. 2018, 16.38
už se naní brzy chystám
Aliisha, 17. 12. 2016, 22.31
Já jí neumím. Pokaždé je suchá. Tchýně dělá vynikající, tak si vždy kousek vezmeme.
nikihiphop, 12. 5. 2016, 20.49
Tak tu nemusím