Výborné těsto na domácí pizzu
Všechny suroviny smícháme dohromady. Podle konzistence těsta přidáme mouku, recept není úplně dokonalý. A necháme 45-60minut nakynout na teplém místě. Pak těsto rozdělíme na dvě části a vyválíme placku, vzniknou 2 pizzy. Při válení těsto můžeme trochu pomazat olejem, aby se lépe natahovalo. A těsto hodíme na plech.
Já si smíchám kečup se sušenou bazalkou a pomažu těsto, potom dám na pizzu vše co máme rádi
Peču cca 150stupňů asi 20-30minut
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 20. 1. 2019, 22.15
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 10. 11. 2018, 3.52
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 18. 6. 2018, 17.46
pizzu mám moc ráda snad na všechny způsoby
jitkamety, 23. 2. 2016, 16.49
zajimavy recept
Aliisha, 17. 12. 2016, 22.40
A byla jako z pizzerie? Nebo buchta?