Zapečený květák s mletým masem
Vložil(a):Anna K.,30. 9. 2016 12.57
Květák očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme, necháme okapat a vychladnout. Mleté maso promícháme s jemně nasekanou oloupanou cibulí, solí, pepřem, žloutkem. Z masové směsi vytvarujeme mokrýma rukama malé kuličky. Okapaný květak rozebereme na růžičky, rozložíme do vymazané a strouhankou vysypané zapékácí formy a mezi ně rozdělíme masové kuličky. Přelijeme smetanou ochucenou sójovou omáčkou. Pečeme na 160 po dobu 30min. Můžeme posypat sýrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 28. 11. 2018, 18.27
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 22. 10. 2018, 15.57
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 29. 1. 2018, 12.57
zapékaná jídla jsou moc vděčná
Petra Schoberová, 30. 8. 2017, 15.37
vypadá to báječně a určitě to bude moct dobré
Aliisha, 17. 12. 2016, 22.13
Já dávám místo květáku brokolici a taky je to moc dobré.
jitkamety, 2. 10. 2016, 10.35
Mnamka