Čokoládové misky na zmrzlinu
Vložil(a): veru.veru,10. 2. 2015 18.21
V prvním kroku bude třeba připravit čokoládu, kterou rozpustíte ve vodní lázni. Pro namáčení a následné vytváření čokoládových misek by teplota roztopené čokolády neměla být vyšší než 30°C, protože při ponoření by balonek mohl prasknout. Než se čokoláda roztopí, budete mít čas pro nafouknutí balonků. Jakmile bude čokoláda rozehřátá, pak na pečící papír naneste vařečkou trochu čokoládové hmoty a vytvořte malé kolečka. Tato kolečka poslouží jako dno mističek a stojánek zároveň.
V dalším kroku vás pak již čeká výbora samotných misek. Nafouknuté balonky uchopte do ruky a opatrně namočte do čokolády. Hloubkou ponoru balonku určíte, jak hluboké misčeky budou. Následně čokoládou obalené balonky postavte na čokoládová kolečka, která jste si předpřipravili. Jakmile skončíte s výrobou poslední čokoládové misky, nechte vše vychladnout. Posledním a trochu dobrodružným krokem bude propichování balonků. Stačí vzít špendlík, balonek propíchnout a čokoládová mistička je hotová.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 27. 1. 2019, 15.21
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 6. 11. 2018, 22.30
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 7. 2. 2017, 10.56
to je nádherné, jste hračička
Aliisha, 26. 1. 2017, 22.24
To je vážně nádhera
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 7.30
to je parádní
lenkamaresova, 5. 12. 2015, 21.32
Tak to je úžasné!