DOMÁCÍ SALKO ZA PÁR KORUNEK
Vložil(a): veru.veru,11. 12. 2014 22.33
Všechny ingredience přivedeme k varu, pak maličko snížíme plamen, vaříme cca 25 minut. Po celou dobu vaření trplělivě mícháme. Vypadá to, že se nic neděje, ale ke konci doporučené doby už na pohled hezky zhoustne. Ideální čas to vypnout a přelít do připravené nádobky. Jakmile začne v nádobě chladnout ještě trochu zhoustne. Chuťově opravdu k nerozeznání od kupovaného, nedá to žádnou práci a náklady na výrobu minimální.
Nejlepší dělat v co největším hrnci. Čím větší dno, tím rychleji bude uvařeno.
(upozrňuji,že ne každému zhoustlo,čím je to dané,netuším,snad hrncem,nebo také upozorňují,že mléko musí opravdu bublat!)!!
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 28. 1. 2019, 12.07
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 23. 8. 2018, 7.58
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 6. 2. 2017, 13.54
dělám i kakaové
Aliisha, 25. 1. 2017, 21.31
Recept někdy zkusím. Salko mám velice ráda.
Petra Schoberová, 4. 12. 2016, 20.53
dobrotka
lenkamaresova, 5. 12. 2015, 22.43
K čemu se pak používá?