Jahelná kaše se švestkami
Vložil(a): szendrejka,1. 12. 2015 23.02
Několikrát propláchneme vroucí vodou jáhly, vložíme je do hrnce, zalijeme rýžovým mlékem, osolíme, přidáme nakrájené sušené švestky a za občasného míchání vaříme do zhoustnutí. Na talíři kaši osladíme sirupem a posypeme kokosem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 1. 2019, 9.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 16. 11. 2018, 18.53
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 27. 3. 2017, 22.30
musí být moc dobrá, já dnes měla kaši z ječných vloček
Aliisha, 31. 1. 2017, 21.53
Kaše k snídani miluji.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.59
dobrota
k.o.r.i.n.e.k, 5. 5. 2016, 23.48
Na jáhly už se delší dobu chystám