Jáhlové muffiny s jablky a skořicí
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,9. 12. 2016 22.30
V jedné míse smíchejte mokré suroviny. V druhé míse smíchejte sypké a spojte směs dohromady. Pečte při střední teplotě asi 25 minut. Tato dávka mě vyšla na 12 velkých muffinů.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 4. 12. 2018, 14.24
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 15. 10. 2018, 15.48
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 21. 1. 2018, 6.32
Jáhlová kaše je zajímavá ingredience
petrao, 10. 12. 2016, 13.19
Super nápad udělat z jahlove kaše
k.o.r.i.n.e.k, 10. 12. 2016, 11.50
Jsou takové jako mokré asi vlivem těch jahlů ?
k.o.r.i.n.e.k, 10. 12. 2016, 9.52
Máte nějaký osvědčený recept na ty slané? děkuji