Ježci z hrušky a hroznového vína
Vložil(a): ivka1981, 18. 11. 2015 16.04
výborná a zdravá svačinka nejen pro děti. Ježci krásně vypadají a chutnají. Hrušky si rozpůlíme, užší část oloupeme. Hrozny napícháme na párátka a zapíchneme do neoloupané části hrušky. Tím nám vzniknou bodliny. Pak už jen stačí udělat oči z hřebíčku a čumáček z hrozinky nebo z jiného tmavého materiálu. Dobrou chuť.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 16. 11. 2018, 9.24
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 22. 3. 2017, 19.46
to je úžasné
Aliisha, 31. 1. 2017, 21.08
Roztomilé
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.36
hezké
lenkamaresova, 5. 12. 2015, 17.49
Krásné.
lenkamaresova, 5. 12. 2015, 17.49
Krásné.