Kamutová kaše
Vložil(a): szendrejka,16. 1. 2018 21.39
Zrna kamutu umeleme a zalijeme vodou. Necháme přiklopené přes noc. Ráno je díky tomu příprava velmi rychlá a navíc to pomáhá i lepší stravitelnosti ?
Obsah přivedeme k varu a pár minut povaříme. Poté odstavíme a necháme dojít chvilku pod pokličkou a máme hotovo ? pak už jenom přidáváme co kdo rád ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (32 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 3. 12. 2020, 20.24
O kamutu jsem nikdy neslyšela, musím se po něm pohlídnout a udět tento recept.
mikka27, 21. 5. 2020, 15.47
Moc zajímavý recept
Mygara, 6. 1. 2019, 16.41
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 5. 8. 2018, 8.52
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané