Karamelové salko
zobrazeno1859×
Vložil(a): veru.veru,27. 2. 2015 10.28
- Cukr spolu s máslem zahřejeme a připravíme si karamel.
- Přilijeme mléko, dobře promícháme a za občasného míchání vaříme do požadované hustoty- cca 40 min. Pak už je karamelové salko hotové, necháme ho vychladnout a můžeme dále zpracovávat.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 21. 1. 2019, 12.41
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 8. 11. 2018, 22.42
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 9. 2. 2017, 15.48
já zatím dělala karamelové salko jen z kondenzovaného mléka
Aliisha, 26. 1. 2017, 22.17
Veliká dobrota!
Petra Schoberová, 6. 5. 2016, 13.13
mnamka
lenkamaresova, 5. 12. 2015, 22.04
Dobrý nápad.