Kokosový dezert s Pedro bonbonky
Vložil(a): Lisaca, 18. 9. 2018 12.05
Z plechovky s kokosovým mlékem vylijeme kokosové mléko a zůstane nám kokosový krém, který dáme do mixéru a mixujeme do té doby, dokud nám nevznikne hladký krém. Pokud je krém příliš tuhý, přidáme lžičku kokosového mléka. Nejdříve nakrájíme mango a rozdělíme na třetiny. První třetinu rozdělíme do dvou skleniček. Na mango dáme polovinu kokosového krému. Na krém dáme maliny, bonbonky Pedro Hambáče a další třetinu manga. Opět zakryjeme kokosovým krémem. Na ozdobu dáme nakrájené mandle a zbytek manga. Můžeme také dozdobit Pedro bonbonky pro lepší vzhled pro děti. Recept je hotový.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 30. 11. 2020, 10.09
Krásná inspirace, určitě vyzkouším.
mikka27, 14. 5. 2020, 13.47
Hned bych ochutnala.
Mygara, 8. 1. 2019, 18.20
Výborné, také musím vyzkoušet