Kynuté koblihy
Vložil(a): nikolava,28. 4. 2015 11.14
Všechno, kromě lžičky másla a rumu, smícháme a uděláme pěkné těsto a nechte ho půl hodinky kynout.
Po vykynutí těsto vyválíme a vykrajujeme skleničkou kolečka. Na jedno kolečko dejte povidla, nebo marmeládu a druhým kolečkem přikryjte. Kraje pořádně zamačkejte, aby náplň nevyteklla.
Vyskládáme koblihy na plech s pečícím papírem a necháme ještě 20 minut kynout.
Strčíme do předehřáté trouby 170stupňů/15 minut.
Po upečení potřeme rozpuštěným máslem s rumem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 20. 1. 2019, 16.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 10. 11. 2018, 3.38
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
slavuska, 12. 1. 2018, 1.22
vypadají luxusně
Fuga, 9. 2. 2017, 17.18
určitě je to dietnější než smažit
Aliisha, 29. 1. 2017, 21.44
Tak ty se Vám povedly.