Kynutý tvarohový mazanec
V teplém mléce rozdrobte droždí a nechte vzejít kvásek, který přidáme ke zbytku ingrediencí. Těsto by mělo být vláčné a pružné. Necháme ho asi hodinku kynout a poté z něj na pomoučeném vále vypracujeme bochánek, který potřeme vajíčkem, necháme ho ještě asi 15 minut kynout, opět potřeme vajíčkem a posypeme mandlemi. Pečeme asi 40-45 minut dozlatova.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 19.30
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 15.18
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 25. 4. 2017, 10.37
mám moc ráda a tento vypadá luxusně