Mléčná rýže
Vložil(a): veru.veru,5. 12. 2014 21.48
Ve větším hrnci smíchejte rýži, cukr a sůl, přidejte mléko, smetanu a celý vanilkový lusk (podélně rozříznutý). Za stálého míchání přiveďte do varu. Stáhněte teplotu a vařte do změknutí (asi 30 min), občas ode dna promíchejte. Vytáhněte vanilkový lusk a vyškrábněte z něj zbývající semínka, která vmíchejte zpátky do rýže. Podávejte teplé nebo chlazené, tak jak má kdo rád se skořicí, ovocem, nebo jen tak.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 28. 1. 2019, 15.58
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 8. 2018, 20.30
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 6. 2. 2017, 8.51
tak tu jdu zkusit snad hned
Aliisha, 25. 1. 2017, 21.37
Veliká dobrota!
lenkamaresova, 5. 12. 2015, 22.36
Tu mám ráda.