Muffiny z bílků
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,15. 3. 2017 22.21
Vyšlehejte bílky. Když do nich přidáte kapku citronové šťávy a špetku soli, tak to půjde lépe. Správně vyšlehané bílky poznáte tak, že převrátíte mísu dnem vzhůru a bílky se ani nepohnou.
Do bílků zašlehejte cukr. Poté přidejte opatrně zbylé suroviny a už nešlehejte. Vlijte do košíčků.
Pekla jsem na 180 stupňů 20 - 30 minut. Z dávky bylo 12 malých muffinů.
Tyhle muffiny jsou lehoučké jak pírko a velice nadýchané. Vzhledově nic moc ale chuť je úžasná.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 7. 11. 2020, 15.08
Vynikající muffinky , přidávám do nich ještě maliny
Kdybyste chtěli vyzkoušet i slanou variantu https://www.mujbilek.cz/recepty/snidanove-muffiny/
Mygara, 19. 12. 2018, 6.36
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 16. 9. 2018, 23.04
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 2. 1. 2018, 10.21
To je dobré využití bílků
Aliisha, 16. 3. 2017, 22.10
Vláčné a nadýchané. Mňam
k.o.r.i.n.e.k, 16. 3. 2017, 19.17
Přesně ale druhý den trochu ztěžknou, ale dobré jsou pořád stejně
rodinka, 17. 3. 2017, 23.01
Se nebojim,ze u nas vydrzi na druhy den