Neobvyklý štrůdl
Vložil(a): Ptáče 76,4. 12. 2016 18.11
Smícháme ovesné vločky, jogurt, trošku mléka, med a skořici. Vznikne nám hustá hmota. Na hodinku ji dáme uležet do lednice.
Pak si nastrouháme jablka, přidáme trochu skořice, můžeme přidat rozinky, ořechy, klidně i znovu med, prostě co máme rádi.
Na plech vyložený pečícím papírem uděláme pruh z půlky hmoty z vloček, pak na to poklademe směs z jablíček a překryjeme 2. půlkou vločkové hmoty tak, aby jablka nevyčnívala.
Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů asi 25 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 3. 12. 2018, 14.46
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 15. 10. 2018, 19.55
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 22. 1. 2018, 4.03
To je hodně zajímavý štrůdl
Petra Schoberová, 8. 12. 2016, 6.49
to se mi líbí, vyzkoušíme
Katka, 5. 12. 2016, 12.54
Recept se mi líbí. Ještě bych přidala vlašské ořechy nebo alespoň my je do štrůdlu dáváme
nikihiphop, 5. 12. 2016, 1.02
Taková zdravější verzička fitštrudl
Blankasiro, 5. 12. 2016, 11.50
to je dobrý pojem,fitštrůdl