Raw pohanková kaše
Vložil(a): szendrejka,7. 8. 2017 7.27
Pohanku si přes noc dáme do vody. Někdo dává na pár hodin, mě přijde daleko lepší ji dát na noc. Ráno pak si jí přendáme do misek (manžel snídá v práci, takže mu jí přendávám do skleničky), přidáme ovoce dle chuti, zakápneme medem a citrónem. Je to spíše o tom, co komu chutná ? Výborný je taky mák a švestky, prostě co kdo má rád. A máme hotovo. Pohanku jsem vždy upravovala jen tepelně, tahle příprava mě ale moc mile překvapila a u nás v rodině se rychle ujala ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 5. 8. 2020, 16.22
Zdravá dobrota, super
Mygara, 27. 12. 2018, 16.27
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 13.28
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 25. 12. 2017, 3.59
Já znám také jen tepelnou upravu
k.o.r.i.n.e.k, 4. 9. 2017, 10.09
Také někdy snídám pohankovou kaši jindy ovesnou
Aliisha, 8. 8. 2017, 14.52
Kaše snídám celkem často
k.o.r.i.n.e.k, 4. 9. 2017, 10.09
Já také přijde mi, že po nich není takový hlad