Salko srnčí hřbet
V míse smícháme hladkou mouku, špetku soli a kypřicí prášek do pečiva. Ve druhé míse vyšleháme rozpuštěné máslo s krystalovým cukrem a vanilinovým cukrem. Do této směsi zašleháme kondenzované mléko a po částech přidáváme směs mouky s kypřicím práškem a špetkou soli. Nakonec postupně přimícháváme jedno vejce po druhém. Připravené těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C 40-45 minut. Z tohoto množství upečeme dva "srnčí hřbety".
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (40 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 21. 5. 2020, 15.41
To bude dobrota , děti si určitě dají.
Mygara, 6. 1. 2019, 21.58
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 5. 8. 2018, 9.46
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané