Švestkovo-pomerančový bulgur
pokrájíme sušené švestky a nasekané a oloupané mandle, lehce orestujeme na kokosovém tuku. Přisypeme bulgur, přidáme špetku soli, med nebo sirup, zalijeme rýžovo-kokosovým nápojem a vaříme 10 minut. Přidáme skořici a pomerančovou šťávu, dle chuti, vaříme ještě pár minul. Nakonec přidáme nastrouhané jablko a nechame pod pokličkou dojít.
Jíst můžeme teplé ale i studené.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 13. 1. 2019, 16.35
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 20. 11. 2018, 14.26
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 8. 3. 2018, 22.24
bulgur nasladko jsem je ještě nedělala
Aliisha, 2. 2. 2017, 22.31
Nic podobného jsem snad ještě nejedla
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.46
vypada to super