Waldorfský salát
Vložil(a): veru.veru, 12. 9. 2016 18.31
Nejprve oloupeme celer a nakrájíme ho na menší kostičky.
Vhodíme ho do osolené vody a přidáme jablečný ocet a třtinový
cukr. Vaříme do mírného změknutí – 8 až 10minut. Poté
stáhneme z plamene, přecedíme a necháme vychladnout.
Nasucho rozpálíme pánev a vhodíme na ni půlky vlašských
ořechů. Za stálého míchání pražíme 2-3 minut dokud ořechy
nezavoní. Kuličky hroznového vína omyjeme, rozpůlíme a je-li
to nutné, vybereme jadérka. Jablka oloupeme a nakrájíme na
stejně velké kostičky jako bulvu celeru.
Všechny ingredience stačí smíchat s majonézou a ihned podávat
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 7. 3. 2021, 18.53
Vypadá zdravě a krásně
Trendyterka, 20. 9. 2019, 7.57
Majonézu bych tedy rozhodně vynechala
Mygara, 27. 11. 2018, 10.41
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 26. 10. 2018, 9.32
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Lenkapalanova, 4. 4. 2018, 17.47
Bude určitě vynikající.
Fuga, 30. 1. 2018, 18.12
musí být úžasný