Broskvová granita
Vložil(a): Lucie2,27. 10. 2014 13.13
Cukr dejte do rendlíku, zalijte 250 ml vody a na slabém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte stranou vychladnout. Broskve dejte do odšťavňovače – získat byste měli zhruba 750 ml šťávy. Tu pak smíchejte s cukrovým roztokem i ovocným nápojem a dejte do nerezové nádoby vychladit do mrazáku. Po dvou hodinách promíchejte vidličkou, abyste oddělili jednotlivé krystaly, a vraťte do mrazáku. Po hodině opět promíchejte a postup opakujte, aby vaše granita získala tu správnou konzistenci.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 2. 9. 2019, 21.00
Není to úplně zdravé ale proč ne ..když to není každý den...
Žofinka, 29. 1. 2019, 22.01
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 29. 6. 2018, 17.38
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 6. 1. 2017, 22.04
To bude dobrota.
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.03
dobrota