Mrkvičková limča

zobrazeno1366×

Vložil(a): veru.veru,17. 8. 2015 22.19

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

mrkev
450g
škrabka na brambory
1ks
kostky ledu
několikks
prkýnko
1ks
čtvrtky citronu k podávání
několikks
ananasový džus
750ml
mixér
1ks
hrnec
1ks
vymačkaná citronová šťáva
190ml
džbán
1ks
nůž
1ks

Mrkev oškrabejte a operte. Nakrájejte mrkev na kostky. Kostičky hoďte do hrnce, zalijte 1/2 litrem vody. Přivedte vodu s mrkví k varu. Pak plamen snížte a vařte dalších 30 minut.

Poté mrkev sceďte a nechte úplně vychladnout a rozmixujte na jemnou kaši. Ke kaši přilijte 250 ml ananasového džusu a chvíli mixujte dohladka. Pak vše přelijte do velkého džbánu, přilijte zbývající ananasový džus, citronovou šťávu a přiklopené dejte alespoň na 2 hodiny do lednice.

Před podáváním ještě nařeďte 250 – 500 ml vody. Servírujte ve sklenicích s kostkami ledu a kousky citronu.

zdroj:http://www.pigy.cz/recepty/mrkvickova-limonada-51.html
Sdílejte:   | 
7

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 25. 10. 2020, 21.52

Džus má nádhernou barvu, určitě bude i dobrý

Trendyterka

Trendyterka, 2. 9. 2019, 20.46

Paráda. A ta nádherná barva

Žofinka

Žofinka, 19. 1. 2019, 12.57

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 14. 11. 2018, 9.44

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 25. 4. 2018, 8.29

to je hodně zajímavé osvěžení

dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 15.33

Vypada to hodne dobre...

Zdeňka S., 3. 4. 2017, 15.23

Já mam rada samotnou stavu, e s ananasem je taky moc dobrá

mirka244, 8. 2. 2017, 22.21

zdravá dobrota

Aliisha

Aliisha, 5. 1. 2017, 22.12

Už jsem podobný recept zkoušela a bylo to moc dobré.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 9.04

moc dobré

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů