Jablečné piruetky
Vložil(a): Lucie2,20. 10. 2014 12.24
Všechny ingredience dobře promíchejte a opékejte na rozpáleném oleji jako lívance.
Dobré jsou teplé i vychladlé – a nejlepší s bílou vanilkovou polevou, kterou vyrobíte smícháním tvarohu, smetany a cukru dohladka.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 12. 12. 2020, 18.54
Ty mohou být moc dobrý, vyzkouším.
Žofinka, 30. 1. 2019, 22.03
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 5. 6. 2018, 20.24
na fotce vypadají opravdu moc lákavě
iva.t, 10. 4. 2017, 22.27
Hm, to víno bych tam nečekala.