Pohankové palačinky s marmeládou.
Vložil(a): Lucie2,17. 10. 2014 22.42
Tradičním způsobem smíchejte všechny ingredience na palačinky (prvních šest), ale nechte je odpočinout o chvíli déle, klidně i hodinu. Pánev potřete vždy malým množstvím oleje, naběračkou odeberte část těsta, krouživým pohybem jej rozlijte po ploše pánve a z obou stran osmažte. Palačinky servírujte s marmeládou, posypané moučkovým cukrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 3. 6. 2020, 20.37
Vypadají krásně a s pohanky jsem ještě nedělala palačinky.
Žofinka, 30. 1. 2019, 22.59
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 2. 6. 2018, 18.23
to musím zkusit přidat pohankovou mouku
iva.t, 10. 4. 2017, 22.23
dělám doma často klasické palačinky, ale tyto rozhodně vyzkouším