Rychlé palačinky
Vložil(a): szendrejka,3. 12. 2015 8.38
Vše smícháme dohromady, těsto by mělo být spíše řídší. Já dělám palačinky tenké, takže se pak těsto líp rozlévá na pánvičku. Pokud budete mít těsto husté, stačí přilít mléko-nebojte se toho!
Smažím je na kokosovém oleji, jsou mnohem chutnější :) Stačí jen vytřít pánev(kapička) před každou palačinkou.
Naplnila jsem je tvarohem smíchaným s datlovým sirupem a ozdobila jsem je nakrájeným banánem. Ale je to u nás pokaždé jinak, záleží na chuti a tom, co máme zrovna doma. Domácí marmeláda úplně postačí :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (29 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 1. 2019, 9.55
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 17. 11. 2018, 7.14
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 27. 3. 2017, 22.34
palačinky přímo miluji
Aliisha, 17. 1. 2017, 22.17
Palačinky na kokosovém oleji se dělají bezvadně
petrao, 8. 7. 2016, 10.35
V těhotenství jsem si dělala palačinky snad 3x týdně