Pizza zadělávaná v pekárně.
Do pekárny vložím nejdříve mokré složky poté suché a nechám zadělat těsto. Mám program na zadělání těsta takže nechám kynout v pekárně.
Po vykynutí těsto rozděléme na 4 díly a vložime do ledničky, aby si odpočinulo a pizzu děláme až druhý den. Pokud nemáte čas můžete dělat ihned, ale je to lepší až druhý den. Těsto dávám do pytlíku i do mrazáku a vyndám dle potřeby. Peču na nejvyšší teplotu trouby + horkovzduch. Pizzu vložím až je trouba vyhřátá a hlídám.:) Trvá to chvilku. Na pizzu dávám passatu, kterou rozetřu lžící a poté na co máme chuť - šunku, salám,slaninu, vselijaké sýry, olivy atd.
Dobrou chuť!:-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 21. 2. 2021, 20.18
pizzy kedykolvek s hocicim mnam
Trendyterka, 18. 9. 2019, 10.01
Klasické těsto na pizzu . Není potřeba zadělávat v pekárně
Žofinka, 8. 10. 2018, 13.29
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 12. 1. 2018, 0.25
dělám stejnou, akorát zítra bude k obědu:)
dadinkamaminka, 18. 4. 2017, 16.49
Pizzu my můžeme Mnam
iva.t, 4. 4. 2017, 12.43
Fajn recept, moc děkuji a rozhodně vyzkoušíme.